BEST SELLER

RECENT POSTS

Store Reviews ( 7 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Review By Nikola Boskovic
0 1 2 3 4
Prva liga tečnosti!!! Svka čast ekipi koja radi, sve pohvale!! :))))
Pro 20, 2019
Verified Purchase
Review By Dominik Kovačić
0 1 2 3 4
All the best !!
Kol 21, 2019
Verified Purchase
Review By Sonja
0 1 2 3 4
Najbolje tekućine i jedine koje parim. Spirit of the woods moja numero uno.
Kol 19, 2019
Verified Purchase
Journey Classic Panda Tears

Journey Classic Panda Tears

Journey Classic Panda Tears e tekućina je dio naše Journey Classic visoko kvalitetne linije e tekućina namjenjene korisnicima e cigareta koji žele maksimalnu aromu i ukus za optimalnu cijenu. Sve naše e tekućine iz Journey Classic linije su više godina na tržištu omiljene od strane korisnika e cigarete.

Sve linije naših e tekućina su napravljene u EU, testirane od strane korisnika e cigareta, i dorađen po njihovim preporukama, da bi pružili vama, krajnjim korisnicima e cigareta užitak u parenju a nama maksimalni ponos u proizvodnji. 

Journey Classic Panda Tears; pri udahu, skoro pa čista malina, i kako nastavljate udisati nježna kiselkastost maline prelazi u slatkoću milkshake-a i vanilije. Na izdisaju milkshake i vanilija su dominantni. Vrlo dobro balansirana, ne presnažna i izuzetno ugođena e tekućina!

Osobno doživljavam Journey Classic Panda Tears više kao voćnu tekućinu nego kao kremu, kompleksnu ali jednostavnu za vape uživanje kako početnicima tako i dugogodišnjim korisnicima e cigarete. Vrlo vjerojatno ADV za mnoge, zbog odlične implementacije balansa među upotrebljenim aromama u miksu, koje se odlično komplimentiraju i ne čine ni jednu drugu dominantnom, već podstiču razvoj okusa pri parenju.

Journey Classic Panda Tears je prikladna i za RDL, DL i MTL korisnike, ova fantastična nova e tekućina će biti ugodno iznenađenje za sve uz našu preporuku da je probate.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*