BEST SELLER

RECENT POSTS

Store Reviews ( 7 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Review By Nikola Boskovic
0 1 2 3 4
Prva liga tečnosti!!! Svka čast ekipi koja radi, sve pohvale!! :))))
Pro 20, 2019
Verified Purchase
Review By Dominik Kovačić
0 1 2 3 4
All the best !!
Kol 21, 2019
Verified Purchase
Review By Sonja
0 1 2 3 4
Najbolje tekućine i jedine koje parim. Spirit of the woods moja numero uno.
Kol 19, 2019
Verified Purchase
SHAKE SNAP

SHAKE SNAP

SHAKE SNAP e tekućina je dio naše pristupačne ali visoko kvalitetne linije e tekućina namjenjene korisnicima e cigareta koji žele maksimalnu aromu i ukus za minimalnu cijenu. Posebno se preporučuje DL korisnicima zbog potrošnje e tekućine koja je prisutna u DL načinu parenja ali i MTL korisnici mogu bez ikakve prepreke uživati u ovom kvalitetnom proizvodu.

Sve linije naših e tekućina su napravljene u EU, testirane od strane korisnika e cigareta, i dorađen po njihovim preporukama, da bi pružili vama, krajnjim korisnicima e cigareta užitak u parenju a nama maksimalni ponos u proizvodnji. 

Kombinacijom odabranih aroma, voćnih aroma sa samo trunkom hladila i sladila, i nečega što podsjeća na votku ali naravno bez alkohola, SHAKE SNAP nam daje trenutno osvježenje i užitak sa svakim povlačenjem svojim ujednačenim okusom koji je nezahtijevan ali slojevit u isto vrijeme!

Dostojan pravih vape uživalaca, SHAKE SNAP pruža osvježenje u sočnoj pari koja neće biti previše gruba za njuh osoba oko vas, kao što to neke voćne tekućine znaju biti.

Na pristupačnim i na elitnim tankovima, SHAKE SNAP će se razviti gotovo identično, i odvasti vas na putovanje u kraljevstvo "sex on the beach" koktela sa svakim pritiskom tastera na vašem modu!

Primarno napravljena za DL ali prikladana i za MTL korisnike, ova fantastična nova e tekućina će biti ugodno iznenađenje za sve uz našu preporuku da je probate.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*