BEST SELLER

RECENT POSTS

Store Reviews ( 7 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Review By Nikola Boskovic
0 1 2 3 4
Prva liga tečnosti!!! Svka čast ekipi koja radi, sve pohvale!! :))))
Pro 20, 2019
Verified Purchase
Review By Dominik Kovačić
0 1 2 3 4
All the best !!
Kol 21, 2019
Verified Purchase
Review By Sonja
0 1 2 3 4
Najbolje tekućine i jedine koje parim. Spirit of the woods moja numero uno.
Kol 19, 2019
Verified Purchase
SHAKE ZVIZ

SHAKE ZVIZ

SHAKE ZVIZ e tekućina je dio naše pristupačne ali visoko kvalitetne linije e tekućina namjenjene korisnicima e cigareta koji žele maksimalnu aromu i ukus za minimalnu cijenu. Posebno se preporučuje DL korisnicima zbog potrošnje e tekućine koja je prisutna u DL načinu parenja ali i MTL korisnici mogu bez ikakve prepreke uživati u ovom kvalitetnom proizvodu.

Sve linije naših e tekućina su napravljene u EU, testirane od strane korisnika e cigareta, i dorađen po njihovim preporukama, da bi pružili vama, krajnjim korisnicima e cigareta užitak u parenju a nama maksimalni ponos u proizvodnji. 

SHAKE ZVIZ je vrlo dobro balansirana desertna duhanska e tekućina, koja okusom veoma podsjeća na kremastu čokoladu sa duhanom. Ali ne brinite, ne radi se o preslatkoj tekućini; slađa je kad je svježe napravljena, no sa stajanjem slatkoća se postupno povlači i duhan postaje više dominantan i intezivan.

Laka i nezahtijevna za uživanje, ova duhansko desertna e tekućina bit će omiljena svim sladokuscima, posebice onima koji su ostavili kalasično pušenje prije nekoliko mjeseci i sad polako prelaze sa e tekućina intezivnog i težeg duhanskog okusa na nešto nježnije a još uvijek sa duhanom.

Prikladana za MTL i DL korisnike, ova fantastična nova e tekućina će biti ugodno iznenađenje za sve uz našu preporuku da je probate.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*