BEST SELLER

RECENT POSTS

Store Reviews ( 7 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Review By Nikola Boskovic
0 1 2 3 4
Prva liga tečnosti!!! Svka čast ekipi koja radi, sve pohvale!! :))))
Pro 20, 2019
Verified Purchase
Review By Dominik Kovačić
0 1 2 3 4
All the best !!
Kol 21, 2019
Verified Purchase
Review By Sonja
0 1 2 3 4
Najbolje tekućine i jedine koje parim. Spirit of the woods moja numero uno.
Kol 19, 2019
Verified Purchase
Najbolja duhanska e-tekućina

Najbolja duhanska e-tekućina

Sam odabir prve e-tekućine je izrazito bitan u procesu prestanka pušenja. Iz tog ćemo razloga odmah napisati da je za prvu e tekućinu najbolje odabrati duhansku.

E-tekućine dolaze u tolikom broju okusa da je to zastrašujuće. Nimalo ne sumnjamo da kupca u vape shopu zaboli glava te da mu se počne vrtjeti kada vidi tu silinu odabira. Kako i što odabrati za prvi put? Vjerovati djelatniku iza pulta ili preporuci prijatelja?

Prestanak pušenja i prelazak na e-cigarete će biti jednostavan ukoliko odaberete odmah u startu za vas adekvatni okus e-tekućine te prikladnu količinu nikotina. 

Teme odabira najbolje e-tekućine smo se dotakli u jednom od prošlih članaka, ukratko, ono što se sviđa vašim poznanicima ne mora se sviđati i vama - svatko je drugačiji. No zbog same činjenice da prestajete pušiti nešto što apsolutno svima drugima smrdi (a smrdjet će i vama samima nakon par dana nepušenja standardnih cigareta) - najbolje je početi duhanskim e-tekućinama koje donekle simuliraju okus duhana.

Moramo odmah naglasiti da ne postoji niti jedna e-tekućina koja ima identičan okus kao cigareta jer sam okus cigarete daje u biti "izgaranje" duhana, ne sam duan. Postoje različite duhanske e-tekućine koje su nastale ekstrahiranjem sušenih duhanskih listova, postoje raznovrsne e-tekućine sastavljene od aroma na kojima je pisalo "duhanska" no to često puta ne bude niti blizu. Postoje čak i arome dima, spaljenog drveta, lišća ali ništa od toga nema okus identičan duhanu. U ovom odabiru jednostavno morate proči kroz par duhanskih okusa kako bi našli onaj najbolji koji vam najviše odgovara odnosno - najbolju duhansku e-tekućinu.

Osim toga, morate shvatiti da su vaša osjetila na jeziku uništena od dima standardne cigarete. Već nakon šest tjedana od prestanka konzumacije standardnih cigareta osjetit ćete okuse na koje ste zaboravili. Mnogi korisnici e-cigareta tada krenu u dublje istraživanje nešto egzotičnijih okusa koji se pojavljuju u obliku e-tekućina. Voće, kremasti okusi, replike okusa deserata...nakon cca dva mjeseca imat će smisla probati taj okus - jer ćete ga i osjetiti. No s druge strane ostaju oni koji se nikada ne maknu dalje od duhanskih okusa, kao npr autor ovog članka, i zbog toga se ne morate osječati loše - jer i u tom segmentu duhanskih okusa postoje varijacije na temu.

Naša ponuda je sastavljena večinom od okusa koje su tokom vremena korisnici tražili od nas da ih napravimo. Kako bi se lakše snalazili, s obzirom da vam imena naših brandova u početku apsolutno ništa ne znače, u samom izborniku imate opciju pogledati i samo duhanske okuse e-tekućina.

Ponuda je podijeljena u četiri grupe:
duhanske e-tekućine
voćne e-tekućine
desertne e-tekućine
- "fresh" e-tekućine odnosno e-tekućine s efektom hlađenja

No, kako smo rekli u početku, za ostale skupine ima vremena, naš savjet je - duhanske e-tekućine za početak.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*