Prodaja e cigareta Zagreb

AEON d.o.o. je tvrtka za prodaju e tekućina i e cigareta smještena u Zagrebu. Od 2016. godine se bavimo kreiranjem i proizvodnjom e tekućina za e cigarete, te se povremeno u našem asortimanu mogu pronaći same e cigarete kao uređaji, iako nam to nije primarni i jedini cilj.

Tvrtka Aeon je primarno proizvođač i 99% naše prodaje čini veleprodaja. Samu prodaju krajnjim kupcima smo prepustili našim partnerima distributerima kao što je HGSpot, Puffkalica, Juicedoctor (u Hrvatskoj).

Proizvodi Journey, SHAKE, Discovery i drugi - mogu se pronaći u mnogim državama EU gdje također imamo distributere i partnere koji plasiraju naš asortiman krajnjim korisnicima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja naš prodajni tim vam uvijek stoji na raspolaganju a ovom prilikom vas ujedno pozivamo da se pridružite našoj društvenoj mreži gdje vam veliki broj korisnika stoji na raspolaganju svojim iskustvom u slučaju da trebate savjet :) 
Vaper Pub društvena mreža

Također se možete pretplatiti na naš YouTube kanal Vaper Pub gdje svaki petak s početkom u 21:00 emitiramo Vaper Pub Friday Night Live stream - način na koji ostvarujemo direktnu komunikaciju s našim korisnicima diljem Europe.