Vape Shop Journey Zagreb

"Journey" - internet trgovina e tekućina i e cigareta. Ovdje ćete pronaći bogatu ponudu e tekućina renomiranog Hrvatskog proizvođača AEON.

Tvrtka AEON smještena je u Zagrebu. Iako je AEON proizvođač e tekućina i u 99.9% slučajeva veleprodaja - smjestili smo mjesto za prikup proizvoda kupljenih putem weba u Zagrebu na adresi Žagarova 1. Otvoren je za kupce od 09:00 do 12:00.

AEON brandovi kao što su Journey, SHAKE, Vaper Pub, Discovery i Private Reserve su vodeći brandovi u RH već nekoliko godina za redom.

Naša kvaliteta prepoznata je od strane mnogih korisnika što možete vidjeti i po recenzijama te čuti od naših članova zajednice Vaper Pub društvene mreže.

Ovaj vape shop je nastao kako bi približili naš proizvodni asortiman e tekućina svim kupcima i vaperima gdje god se oni nalazili.

Na ovom internet vape shopu su vam dostupne različite opcije plaćanja i dostave.

Kao opciju dostave na odabir imate GLS brzu dostavu. GLS brza dostava dostavlja pakete unutar 48 sati. Poštarina za ovu dostavu se ne plaća ukoliko narudžba iznosi preko 250 kn.

Druga opcija dostave ovog vape shopa je putem Hrvatske Pošte. Ova dostava je nešto sporija, 5-7 radnih dana (ako ne i duže) no besplatna je bez obzira na iznos narudžbe.

Također vam je ponuđena i opcija osobnog preuzimanja paketa u poslovnici AEON na adresi Žagarova 1, 10090 Zagreb u radnom vremenu od 09:00 do 12:00 (radnim danom).

Od opcija plaćanja na ovom vape shopu dostupno vam je plaćanje uplatnom na naš račun putem internet bankarstva ili u poslovnici pošte, banke.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama putem PayWay sustava T-coma.

Te plaćanje prilikom preuzimanja. Ova opcija je dostupna samo za one koji za dostavu odaberu GLS.

Ukoliko želite platiti u našem vape shopu u Žagarova 1 prilikom preuzimanja - jednostavno odaberite kao opciju dostave "preuzimanje u poslovnici" te kao način plaćanja "plaćanje prilikom dostave". (Moguće je plaćanje samo putem kreditne kartice ili prethodno uplatom na račun. Nije moguće platiti gotovinom).

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja stojimo vam na raspolaganju putem e maila [email protected].

I ne zaboravite...take a break, enjoy the Journey!